Hyr den gamla roddarkrogen från anno 1760 i hjärtat av Stockholms 10 000-öars Skärgård.

BOENDE

HUSET
Elfsala Gästgård är ett större traditionellt skärgårdshus ursprungligen från 1760 som ligger endast 15 meter från sjön på en fantastiskt sjötomt mitt i Stockholms skärgård och med en stor brygganläggning och bastu. Huset är en renoverad före detta 1700-tals ”roddarkrog", ett gästgiveri, och är ett sällsynt stycke svensk skärgårdskultur.

Huset ligger i en stillsam skärgårdsmiljö där ni kan ha fantastisk avkoppling och rekreation. Gästgården är suverän för konferenser och/eller boende för långväga gäster med familj eller följe, under sommarveckor, jul-, nyårshelger eller andra långhelger.

Huset har 8 rum på totalt ca 170 kvm med flera stora umgängesrum, några med öppen spis, fyra dubbelrum med dusch & wc samt ett fullt modernt utrustat kök.
 
Inredningsstilen är inspirerad av svenskt 1700-tal och Gustaviansk-stil blandat med klassisk svensk design. Det är havsutsikt från alla rum och läget och huset är garanterat något utöver det vanliga.
Huset förvärvades 2005 och har pietetsfullt helrenoverats till hög standard och iordningställts speciellt för uthyrning till semesterboende, familjeträffar eller events, ledningsmöten eller små företagskonferenser. Allt med en privat känsla och tillvaro i en pittoresk och kulturell miljö.

Ni är mycket välkomna till Elfsala Gästgård.

Med vänliga hälsningar
Olof Hagstrand
Er husvärd
Elfsala Gästgård – Elfsala Lodge AB – tel: 08-650 05 10 –mobil: 0706-313520 – info@elfsala.se