Hyr den gamla roddarkrogen från anno 1760 i hjärtat av Stockholms 10 000-öars Skärgård.

EVENT

EVENT, KONFERENSER & MÖTEN
Elfsala Gästgård är perfekt för konferenser, möten och med härliga måltider eller aktiviteter som man vill hålla i avskildhet och i avkopplande miljö. Vi kan erbjuda privat skön rogivande omgivning med möjlighet till minnesvärda måltider i stilfull klassisk och kulturell skärgårdsmiljö, frisk sjöluft och med bra möjligheter att utöka vistelsen med olika skärgårds-aktiviteter.

Huset och matsalen rymmer upp till 16 personer och har logi för 8-12 personer. I husets tre stora rum kan man ha enskilda möten eller arbetsgrupper. Huset har 8 bäddar i 4 sovrum med dusch/WC samt möjlighet till 3 extra bäddar i vår gäststuga. Under vintertid kan också extra bäddar ordnas i vårt grannhus.

Vi kan också ha större event och arrangemang utomhus med tält för upp till runt ca.50-70 personer med aktiviteter, mm, t.ex. grillfest, picknick och lekar, etc.

Huset är utrustat med Wi-Fi/bredband, kabel-TV, LED-TV/skärm med HDMI-ingång samt whiteboard med block.

Se mer under AKTIVITETER och SERVICE.

  Planritning botten plan
  Planritning övre plan
EVENT PRISER
Elfsala Gästgård är tillgängligt för event och konferenser under höst/ vinter/ vår, från september fram till midsommar i juni.
Att hyra Elfsala Gästgård för en dag/dygns företagskonferens-/event kostar 5.800:- kr, + 160:- kr/pers dagtid, eller med övernattning och logipaket med sängkläder i bäddade sängar samt handdukset + 660:- kr/person.
Hyra för följande dagar är 4.000:-kr/dag.

Prisexempel; ett dygn med logi för 8 personer blir ca. 1.300: - kr/person.
Alla priser exkl. 12 % hotellmoms.

Se mer under SERVICE.
Kontakta gärna oss för prisförslag och info om våra möjligheter.

Elfsala Gästgård – Elfsala Lodge AB – tel: 08-650 05 10 –mobil: 0706-313520 – info@elfsala.se