Konferenser & möten

När ni kommer till Elfsala så kommer ni märka att här är utmärkt att ha avkopplande avskilda ledningsgruppsmöten och kreativa team-konferenser för upp till 14 personer. Allt i unik klassisk svensk skärgårdsmiljö och högstandard som skapar ett lugn, effektivitet och kreativitet med perspektiv och framåtblickande. Här kan ni effektivt styra över er själva lugn och ro, som i egen hemmiljö utan att bli störda. Elfsala Gästgård är den finaste platsen för en bra konferens.

Grupper

För konferenser vänder sig Elfsala till ledningsgrupper och
teambyggande och erbjuder konferens i skärgården med övernattning i exklusiv klassisk svensk miljö med logi för upp till 12 personer. Oavsett om det är några timmars möte eller en lång konferens som väntar är Elfsala rätt plats för er nästa konferens.

Utrustning

Här har ni allt ni behöver i för konferensen, snabbt fibernät med WiFi, LCD TV-skärm för dator och film, white board med blädderblock och flera grupprum.

Matsal för konferens och måltider

I den charmiga matsalen i klassisk miljö med sjöutsikt och öppen spis har man bra effektiva ledningsgruppsmöten och team-konferenser samt kan avsluta med fantastiska middagar med upp till 14 personer. Vill ni ha full service med fika och serverade måltider under dagen eller ha självhushåll så kan ni välja det som passar er bäst. Båda går lika bra.

Priser

Vi har differentierade priser vilket gör att ni kan boka Elfsala Gästgård för konferenser med olika omfattning av servicenivåer och priser från 4 upp till 12 personer. Antingen ni vill ha självhushåll eller kockmiddag med servering.

Vi lämnar alltid en tydlig och bra offert på era önskemål.

FACILITETER

Huset har bäddar för 8 personer i 4 sovrum med dusch/wc samt vid korttids boende också möjlighet till 3 extra bäddar i vår gäststuga. Det är havsutsikt från alla rum och läget är unikt, något utöver det vanliga och garanterat mycket charmerande.

Läs mer och se husets planritningar här.

BOENDE

Elfsala Lodge Gästgård är ett större traditionellt skärgårdshus på en fantastisk sjötomt mitt i Stockholms skärgård.

KONFERENSER

Ett perfekt ställe för konferenser, möten eller event med härliga måltider i avskildhet och i avkopplande miljö.

BASTU & AKTIVITETER

Boka någon av våra härliga aktiviteter – upplev t ex vår charmiga vedeldade skärgårdsbastu vid stranden.

KONTAKT

Här hittar du våra kontaktuppgifter, bokningskalender och gör enkelt en bokningsförfrågan på boende eller konferens.

Elfsala Gästgård ligger väl skyddat ytterst på sydöstra Värmdö mitt i Stockholms skärgård. Runt udden ligger skärgården åt alla håll och väntar på dig med alla öar, skär och det öppna havet med Sandhamn endast 30 min bort. På Bullandö Krog runt hörnet kan du också få skärgårdens bästa mat. Hit är det bara 35 minuter med bil ända fram från Stockholm city.

Välkommen till en annan tid – din fritid!