Dukat bord i matsalen på Elfsala Gästgård Event

EVENT

Elfsala Gästgård är perfekt för event och möten, med härliga måltider eller aktiviteter som man vill hålla i avskildhet och i avkopplande miljö. Vi kan erbjuda privat, skön, rogivande omgivning med möjlighet till minnesvärda måltider i stilfull klassisk och kulturell skärgårdsmiljö, frisk sjöluft och med bra möjligheter att utöka vistelsen med olika skärgårdsaktiviteter.

Huset och matsalen rymmer upp till 16 personer och har logi för 8-12 personer. I husets tre stora rum kan man ha enskilda möten eller arbetsgrupper. Huset har 8 bäddar i 4 sovrum med dusch/WC samt möjlighet till 3 extra bäddar i vår gäststuga. Under vintertid kan också extra bäddar ordnas i vårt grannhus.

Utomhus

Vi kan ha större event och arrangemang utomhus med tält för upp till runt ca 50–70 personer med aktiviteter, mm, t.ex. grillfest, picknick och lekar, etc.

Utrustning

Huset är utrustat med Wi-Fi/bredband, kabel-TV, LED-TV/skärm med HDMI-ingång samt whiteboard med block.

BOENDE

Elfsala Lodge Gästgård är ett större traditionellt skärgårdshus på en fantastiskt sjötomt mitt i Stockholms skärgård.

KONFERENSER

Ett perfekt ställe för konferenser, möten och event med härliga måltider i avskildhet och i avkopplande miljö.

BASTU & AKTIVITETER

Boka någon av våra härliga aktiviteter – upplev t ex vår charmiga vedeldade skärgårdsbastu vid stranden.

KONTAKT

Här hittar du våra kontaktuppgifter och gör enkelt en bokningsförfrågan på boende eller konferens.

Elfsala Gästgård ligger väl skyddat ytterst på östra Värmdö mitt i Stockholms skärgård. Runt udden ligger skärgården åt alla håll och väntar på dig med alla öar, skär och det öppna havet med Sandhamn endast 30 min bort. På Bullandö Krog runt hörnet kan du också få skärgårdens bästa mat. Hit är det bara 35 minuter ända fram från Stockholm city.

Välkommen till en annan tid – din fritid!