Service

Vi kan ordna all service som ni önskar. Ni kan ha en egen personlig stjärnkock i köket och serveringspersonal att servera era måltid eller ni kan laga måltider i lag tillsammans med vår proffskock. Men det går också bra att bara ordna allt helt själv om man vill. För att ni skall kunna vara så enskilt och ostörda som möjligt så har vi ingen personal i huset under er vistelse.

Hör av oss till så kan vi ordna ett bra servicepaket som passar er.

MÅLTIDER

Under konferensdagen får ni fika och frukt och ni kan, förutom att antingen välja boka en fantastisk gourmetmåltid lagad av proffskocken i köket och servering, också att välja på att beställa färdiga cateringmåltider av varierande slag. Det går då att välja från ett utbud av olika menyer, som till exempel: Smörgåsar/smörgårdstårtor, Pajer, Sallader, Kallskurna rätter, ”Dagens Bistro lunch”, varma eller kalla bufféer eller kockens 3 rätters middag från ”à la Carte à la Chef”. Cateringmåltiderna levereras under dagen till köket, färdiga att serveras.

Kontakta gärna oss för att boka kock, måltidsmenyer och förslag, servicemöjligheter och info om proffskockar. Tala om för oss vad ni önskar så tar vi fram förslag.

KÖKET

Vårt stora kök är modernt och fullt utrustat för att laga alla möjliga måltider, det enda kocken behöver ta med sig är råvaror och egna proffsknivar. Köket är komplett utrustat med glas och porslin för måltider med flera rätter och drycker för upp till 14 personer.

 

PRISER

Kontakta gärna oss för förslag och offert, mer info om kockar, catering menyer, måltidsförslag och servicemöjligheter. Tala om för oss vad ni önskar så tar vi fram förslag. Se mer under Priser.

BOENDE

Elfsala Lodge Gästgård är ett större traditionellt skärgårdshus på en fantastisk sjötomt mitt i Stockholms skärgård.

KONFERENSER

Ett perfekt ställe för konferenser, möten eller event med härliga måltider i avskildhet och i avkopplande miljö.

Bastu

BASTU & AKTIVITETER

Boka någon av våra härliga aktiviteter – upplev t ex vår charmiga vedeldade skärgårdsbastu vid stranden.

KONTAKT

Här hittar du våra kontaktuppgifter, bokningskalender och gör enkelt en bokningsförfrågan på boende eller konferens.

Elfsala Gästgård ligger väl skyddat ytterst på sydöstra Värmdö mitt i Stockholms skärgård. Runt udden ligger skärgården åt alla håll och väntar på dig med alla öar, skär och det öppna havet med Sandhamn endast 30 min bort. På Bullandö Krog runt hörnet kan du också få skärgårdens bästa mat. Hit är det bara 35 minuter med bil ända fram från Stockholm city.

Välkommen till en annan tid – din fritid!