Dukat bord vid TVn på Elfsala Gästgård Service & tillval

Service & tillval

Vi kan ordna all service som ni önskar. Från att ha en egen personlig stjärnkock i köket och serveras av egen personal eller till att ha eget hembiträde eller städning under er vistelse. Ni bestämmer helt omfattningen i ert hyrespaket. För att ni skall kunna vara så enskilt och ostörda som möjligt så har vi ingen personal i huset under er vistelse. Hör av oss till så kan vi ordna ett bra servicepaket som passar er.

TILLVAL SÄNGKLÄDER

Ni kan få sängkläder i bäddade sängar och ett set med badlakan & handduk för 300 kr/pers under er hyresperiod. Sängkläder och handukar ingår vid paketpris.

TILLVÄL STÄDHJÄLP

Städhjälp under er hyresperiod, 375 kr/tim, minst 4 tim.
Alla priser inkl. moms.

TILLVAL KÖK

Ni kan hyra vårt 1700-tals hus på Värmdö i Stockholms skärgård för lunch, middag, egna måltider eller laga mat tillsammans med vår proffskock.

Kök & måltider

Köket på Elfsala är fullt modernt och komplett utrustat för egen matlagning eller av professionell kock samt porslin och glas för måltider med flera rätter och drycker för upp till 16 personer.

Ni kan beställa catering måltider och få allt ni önskar från frukostbuffé till 3-rätters middag till det pris och nivå ni själv önskar från våra menyer. Eller ni kan också hyra egen stjärnkock som lagar er en fantastisk 3-rätters gourmetmiddag ”á la Carte à la Chef”.

Priser

Catering per person;
Frukost; kontinental eller buffé: 95–150 kr,
Lunch; 105-250 kr och
Middag; 195-695 kr.

Egen Kock 625 kr/tim, min 4 tim.
Service personal 375 kr/tim, min 4 tim.

De måltider ni kan beställa är rätter i varierande nivåer ifrån ett utbud av olika menyer och leverantörer, till exempel:
Smörgåsar/smörgårdstårtor
Pajer och sallader
Kallskurna rätter
Varma eller kalla bufféer
”Dagens Bistro lunch”
Varmrätter meny à la carte
3 rättersmiddag à la Carte à la Chef.

PRISER

Kontakta gärna oss för förslag och offert, mer info om kockar, catering menyer, måltidsförslag och servicemöjligheter. Tala om för oss vad ni önskar så tar vi fram förslag.

BOENDE

Elfsala Lodge Gästgård är ett större traditionellt skärgårdshus på en fantastiskt sjötomt mitt i Stockholms skärgård.

KONFERENSER

Ett perfekt ställe för konferenser, möten och event med härliga måltider i avskildhet och i avkopplande miljö.

BASTU & AKTIVITETER

Boka någon av våra härliga aktiviteter – upplev t ex vår charmiga vedeldade skärgårdsbastu vid stranden.

KONTAKT

Här hittar du våra kontaktuppgifter och gör enkelt en bokningsförfrågan på boende eller konferens.

Elfsala Gästgård ligger väl skyddat ytterst på östra Värmdö mitt i Stockholms skärgård. Runt udden ligger skärgården åt alla håll och väntar på dig med alla öar, skär och det öppna havet med Sandhamn endast 30 min bort. På Bullandö Krog runt hörnet kan du också få skärgårdens bästa mat. Hit är det bara 35 minuter ända fram från Stockholm city.

Välkommen till en annan tid – din fritid!